Dumont, J.J. - Leerstoornissen. Deel 1 : Theorie en model.

Schrijver:
Titel: Leerstoornissen. Deel 1 : Theorie en model.
Taal: Nederlands
Uitgever: Lemniscaat, Rotterdam
Bijzonderheden: Gebonden met stofomslag, 1976, 243 blz. Met afbeeldingen en een index. Enkele aantekeningen met potlood.
Prijs: € 1,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In dit deel gaat het om de theorie, een samenstel van visies in een omvattend wetenschapsconcept. Dumont is erin geslaagd, op grond van eigen onderzoek en gebruik makend van theorieën uit de neurologie en neuropsychologie, te komen tot een integratieve orthopedagogische theorie. Het boek begint met een historisch overzicht van het onderzoek, de diagnostiek en de behandeling van leerstoornissen. Vervolgens behandelt hij de ontwikkeling van de basisfuncties waarop het leerproces steunt. Nadrukkelijk komt het informatieverwerkend systeem als verklaringsmodel aan de orde. De typologie van leerstoornissen wordt uitvoerig belicht en dit eerste deel wordt afgesloten met een verklaringsmodel van de oorzaken van de leerstoornissen. De lezer krijgt ten slotte de definitie van leerstoornissen compact en zo volledig mogelijk omschreven. Een standaardwerk dat een uitstekend overzicht geeft van de huidige stand van zaken.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.