Rien Elling, Bas Andeweg, Co-auteur: Jaap de Jong, Sjaak Baars

Schrijver:
Titel: Rapportagetechniek Schrijven voor lezers met weinig tijd
ISBN: 9789001794781
Taal: Nederlands
Uitgever: Noordhoff Uitgevers B.V. 4e druk 2011 9789001794781
Bijzonderheden: paperback 288pp in goede staat
Prijs: € 10,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
In deze vijfde druk is een nieuw hoofdstuk toegevoegd met een stappenplan voor doelgroepanalyse en beslisvragen voor de schrijver. Er is meer aandacht voor het overtuigen in teksten op basis van de theorie van Cialdini. Er is een apart hoofdstuk over wetenschappelijke teksten met aandacht voor brongebruik met verwijzingen. Er zijn nieuwe onderwerpen toegevoegd zoals een slidesrapport en de aanbiedingsbrief bij een rapport. Bij het boek hoort een unieke code voor een website met opdrachten, voorbeelden, flitscolleges en casussen voor student en docent. Ook deze editie is geactualiseerd. Resultaat: een nog completer boek voor het schrijven van een rapport in het hoger onderwijs. Met bijlagen Correct schrijven, Engels schrijven en Beoordelen rapporten. Plus register. De auteurs zijn docenten.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Rien Elling,  Bas Andeweg,  Co-auteur: Jaap de Jong, Sjaak Baars - Rapportagetechniek   Schrijven voor lezers met weinig tijd

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.