VAN LEYDEN, Lucas; / Gilliams. - Passie van Ons Heer door Luca

Schrijver:
Titel: Passie van Ons Heer door Lucas van Leyden, zijnde een suite van XIV koperplaten die van de originelen werd gedrukt.
Uitgever: , Antwerpen, Nederlandsche Boekhandel, 1948,
Bijzonderheden: 14 etsen getrokken van de originele koperplaatjes, op handgeschept papier, VII pp. inleiding, het geheel zit samen in een halflinnen foudraaltje met blauw karton en goudopdruk, cassette, 150 x 220mm., typografisch ontwerp van de titelpagina is van...
Prijs: € 195,00
Verzendkosten: € 5,99 (binnen België)
Meer info:
Genummerd exemplaar binnen een oplage van 250. Platen : 1. Het Laatste Avondmaal 2. In de Hof van Olijven 3. De Kus van Judas 4. Voor de Hogeprietser Annas 5. De Bespotting 6. De Geseling 7. De Doornenkoning 8. " Ecce Homo " 9. De Val onder het kruis 10. Christus aan het kruis 11. De Kruisafdoening 12. De Graflegging 13. De Nederdaling ter helle 14. De Verrijzenis. Het geheel is in prima staat.
Verder lezen

Erik Tonen Books

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling. We sturen uw bestelling via de koerierdienst DPD, POSTNL en DHL. ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 euro voor Nederland en België. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

VAN LEYDEN, Lucas;  / Gilliams. - Passie van Ons Heer door Lucas van Leyden, zijnde een suite van XIV koperplaten die van de originelen werd gedrukt.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.