Beumer, Guus enJosé Teunissen (red.) - De nieuwe kleren Over m

Schrijver:
Titel: De nieuwe kleren Over mode-vormgeving en ecologie
ISBN: 9789066171206
Taal: Nederlands
Uitgever: Amsterdam Balie 1993 Stichting The other side of design Stichting 9789066171206
Bijzonderheden: paperback 115pp in keurige staat, foto's in kleur en zw/wit, bijzondere lay out
Prijs: € 9,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit boek is het resultaat van een in 1991 gehouden internationaal studentenseminar met als thema: 'Mode en milieu', bedoeld om aankomende ontwerpers bewust te maken van de milieuconsequenties van keuzes voor materiaalgebruik en ontwerp. Deze uitgave levert een bijdrage aan de dieper liggende samenhang tussen ecologie, mode en modevormgeving. In een achttal artikelen en columns leveren diverse auteurs verschillende visies op deze thematiek, waarbij men de vraag probeert te beantwoorden of ecologie de zoveelste modetrend is, of een teken van groeiend milieubewustzijn. De bijdragen zijn van Guus Beumer, Marianne Unger, José Theunissen, Karin Schacknat; de columns zijn van Stefan Sanders, Pauline Terreehorst en Ineke van den Bergen. André Cremer tekende een beeldverhaal in kleur dat uit het boek geknipt kan worden. Met veel zwart-wit afbeeldingen. Gedrukt op dubbele, aan de binnenzijde onbedrukte, niet opengesneden pagina's.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Alleen levering binnen EU Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Beumer, Guus enJosé Teunissen (red.) - De nieuwe kleren Over mode-vormgeving en ecologie

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.