Eldik, Cor van ; Michel Bakker en Meindert Stokroos - ANWB monu

Schrijver:
Titel: ANWB monumentenboek Nederland. Monumenten uit de 19e & 20e eeuw.
Taal: Nederlands
Uitgever: ANWB Media, Den Haag
Bijzonderheden: Gebonden, 2003, 160 blz. Met foto's, tekeningen en een index. Zonder bijlage (ANWB monumentengids Nederland).
Prijs: € 3,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Nederland kent ongeveer 60.000 rijksmonumenten waarvan er zo'n 200 zijn uitgezocht en worden gepresenteerd in dit boek in groot formaat. Ze dateren merendeels uit de 19e en 20e eeuw, al zijn er ook enkele oudere, die naar thema en vervolgens per deelonderwerp worden beschreven, t.w. wonen, defensie, werken, sociale zorg en bestuur, onderwijs, ontspanning, kerk, infrastructuur en nutsbedrijven. Daaronder zijn er naast veel bekende (b.v. stations van Amsterdam en Haarlem, Rietveldhuis, Beurs van Berlage) ook minder bekende en in het oog lopende objecten zoals badhuizen en benzinestations. Na een korte inleiding worden per deelthema enkele monumenten beschreven, waarvan één wat meer uitgebreid, vaak aangevuld met een kadertekst met b.v. biografische en statistische informatie. Vele kleurenfoto's en -tekeningen geven een beeld van de beschreven monumenten in dit boek dat wordt afgesloten met een literatuurlijst en een geografisch index.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.