Visser, Arjan - De tien geboden / gesprekken met cabaretiers

Schrijver:
Titel: De tien geboden / gesprekken met cabaretiers
ISBN: 9789049960476
Taal: Nederlands
Uitgever: Paradigma
Bijzonderheden: 2010, gebonden, voormalig bibliotheekboek, in uitstekende staat
Prijs: € 1,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In deze bundel zijn voor het eerst de gesprekken verzameld die Arjan Visser voerde met grote cabaretiers als Youp van t Hek, Freek de Jonge, Theo Maassen, Wim Helsen, Kees Torn, Javier Guzman, Jeroen van Merwijk en Claudia de Breij. Aan de hand van de tien geboden uit het Oude Testament praten zij over hun jeugd, hun ouders en geliefden, hun zekerheden en twijfels, en hun wereldbeeld en ideen. Arjan Visser werkt als journalist voor Trouw, de Varagids, Hollands Diep en Vrij Nederland. Als schrijver debuteerde hij in 2003 met de roman De laatste dagen die werd bekroond met de Anton Wachterprijs en de Geertjan Lubberhuizenprijs. In 2006 volgde Hemelval en in 2009 verscheen zijn derde roman Paganinipark. In 2010 verscheen De tien geboden - Gesprekken over religie en spiritualiteit.
Verder lezen

Torenburg uit Goes

particulier

Logo Torenburg

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Visser, Arjan - De tien geboden  / gesprekken met cabaretiers

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Torenburg

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Torenburg
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Torenburg een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Torenburg vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Torenburg kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.