OUDHEUSDEN, J. van. e.a. (ed.). - Brabantse biografieen Deel 1.

Schrijver:
Titel: Brabantse biografieen Deel 1. Levensbeschrijvingen van bekende en onbekende Noordbrabanders.
ISBN: 9789053520468
Uitgever: Boom Meppel Amsterdam 1992 9789053520468 Stichting Brabantse Regionale Geschiedbeoefening
Bijzonderheden: paperback 208pp. als nieuw , geillustreerd, foto's
Prijs: € 6,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
In dit eerste deel van een serie zijn 48 korte biografieën opgenomen van personen die in Noord-Brabant of daarbuiten in de periode 1400 tot heden van zich hebben doen spreken. Niet alleen politici, maar ook ondernemers, rechters, kunstenaars, journalisten, onderwijsmensen, geestelijken, predikanten en zelfs een vermaard wielrenner kwamen voor opname in aanmerking. De beschrijvingen zijn volgens een vast stramien opgezet en kenmerken zich door een zakelijke stijl. Dit boek vormt een waardevolle aanvulling op de bestaande, nationale biografische woordenboeken, die óf verouderd zijn óf in een nogal traag tempo verschijnen. Als naslagwerk mag het daarom in geen enkele Noordbrabantse bibliotheek ontbreken. Bibliotheken buiten de provincie die Noord-Brabant tot hun interessegebied rekenen kan ik dit handzame en goedkope boekje eveneens van harte aanbevelen.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

OUDHEUSDEN, J. van. e.a. (ed.). - Brabantse biografieen Deel 1. Levensbeschrijvingen van bekende en onbekende Noordbrabanders.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.