Pardoen, Justine en Remco Pijpers - Verliefd op internet. Over

Schrijver:
Titel: Verliefd op internet. Over internetgedrag van pubers.
Taal: Nederlands
Uitgever: SWP, Amsterdam / Stichting Mijn Kind Online
Bijzonderheden: Paperback, 2006, 140 blz. Met foto's.
Prijs: € 3,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Dit boek gaat over het internetgedrag van kinderen en de rol die ouders daarbij kunnen spelen. Het boek baseert zich onder andere op een onderzoek van de Rutger Nisso Groep ('Seks is een game', 2006) en op contacten met een groot aantal jongerensites. Aan de orde komt dat jongeren van nu via internet communiceren, zoals jongeren dat vroeger op andere manieren deden. De techniek is anders, maar de onderwerpen en problemen verschillen niet erg. Wel is het gemakkelijker om (anoniem) op internet te experimenteren met flirten en vormen van seks, en dat levert soms risico's op. Het is daarom volgens de schrijvers belangrijk dat jongeren van hun ouders seksuele en internet-opvoeding krijgen. Het boek geeft hierover (in acht hoofdstukken) uitgebreid informatie, cijfers en antwoorden op vragen; het bevat allerlei concrete voorbeelden en suggesties, en eindigt met informatie over boeken voor ouders, pubers, websites en hulpverleningsmogelijkheden. Een boek voor ouders die meer willen begrijpen van het internetgedrag van hun kinderen.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Pardoen, Justine en Remco Pijpers - Verliefd op internet. Over internetgedrag van pubers.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.