Stuyvaert , Hubert . [ isbn 9789059323964 ] - Leer Meer in Sfee

Schrijver:
Titel: Leer Meer in Sfeer . ( Leer meer in sfeer beschrijft de verschillende aspecten om een kwaliteitsvolle leer- en leefomgeving tot stand te brengen. Aan de hand van talrijke illustraties en praktijkvoorbeelden wordt aangetoond hoe men de school- en -
ISBN: 9789059323964
Taal: Nederlands
Uitgever: Abimo , Uitgeverij . ( Alleen is er wel een klein naamstickertje als ex-libris in het schutblad geplakt .
Bijzonderheden: gebonden met harde kaft in als nieuwe staat - 4016 - 1e dr 2008 - 158 p - 1010 gr - 23,6x28,1 cm
Prijs: € 30,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- klas-omgeving aangenaam, rustgevend en huiselijk kan maken. Maar er wordt ook bewezen hoe deze omgeving kan uitgroeien tot een boeiend en uitdagend milieu met rijke belevings- en experimenteerkansen. Dit boek bevat meer dan 400 voorbeelden, praktische tips, raadgevingen, nieuwe idee‘n, en is een bron van inspiratie voor de leerkrachten basis- en buitengewoon onderwijs (speciaal onderwijs).


Groot formaat praktijkboek over het inrichten van een krachtige leer- en leefomgeving in het primair onderwijs. Het geeft vorm en inhoud aan basale principes van en voor het lerende basisschoolkind van nu: de leeromgeving moet degelijk zijn, de leerruimte moet uitnodigen om te leren, de schoolomgeving moet veilig zijn, waarbij het schoolklimaat respect en een positieve sfeer moet uitstralen. De kinderen moeten zich welkom en comfortabel voelen en zij moeten zelf mee kunnen denken over klasinrichting, regels en afspraken, wijze van aanpakken van taken en omgang met elkaar. Spelen, beleven, ervaren, verwoorden, leren en begrijpen moeten daarbij op een uitdagende, creatieve, maar gedisciplineerde wijze samen kunnen gaan. Deze uitgave is een ware praktijkschatkist. Iedere student en leraar (speciaal) basisonderwijs vindt er honderden tips en ideeen in die de voornoemde principes zichtbaar, kenbaar en inzichtelijk maken. De rijke informatie wordt begrijpelijk gepresenteerd, waarbij honderden kleurenfoto's de tekst begeleiden. De auteur en samensteller is als onderwijzer, directeur, pedagogisch begeleider, inspecteur en adviseur uitermate goed ingevoerd in het primair onderwijs. Een juweel van een boek dat uitstraalt dat leren harstikke leuk kan zijn!
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Stuyvaert , Hubert . [ isbn 9789059323964 ] - Leer Meer in Sfeer . ( Leer meer in sfeer beschrijft de verschillende aspecten om een kwaliteitsvolle leer- en leefomgeving tot stand te brengen. Aan de hand van talrijke illustraties en praktijkvoorbeelden wordt aangetoond hoe men de school- en -

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.