Koningsbrugge, Kick van & Bergenhenegouwen, Wim - Oriëntatie vo

Schrijver:
Titel: Oriëntatie voor de buitensporter - theorie en praktijk
ISBN: 9789067140331
Taal: Nederlands
Uitgever: Albini
Bijzonderheden: 1991, paperback, opdracht op voorblad, goed exemplaar
Prijs: € 6,35
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
906140333

Wandelaars, bergsporters, fietsers en alle andere buitensporters weten dat het belangrijk is zich in het terrein te kunnen oriënteren. Helaas wordt vaak, na aanschaf van een kompas, het zich eigen maken van de benodigde technieken achterwege gelaten.

De in dit boek, naast de benodigde theorie, geboden grote keus aan oefenmateriaal is een unieke aanvulling op alles wat er op het gebied van oriënteren geschreven is. De opgenomen routes bieden de mogelijkheid de materie zowel thuis op kaart, als in praktijk te oefenen.

De door de auteurs ontwikkelde opleiding leidt spelenderwijs tot het creatief omgaan met kaart en kompas, waardoor de in Nederland geoefende situaties zich eenvoudig laten toepassen in elke specifieke tak van buitensport en zich eenvoudig laat verplaatsen naar situaties in het buitenland.

Buitensporters die het oriënteren al beheersen zullen merken dat het volgen van de routes een doel op zich kan zijn en veel plezierige dagen oplevert. De opbouw van de routes is zodanig dat ze gekoppeld kunnen worden, endtochten ontstaan.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Koningsbrugge, Kick van & Bergenhenegouwen, Wim - Oriëntatie voor de buitensporter - theorie en praktijk