Genova , Maria , Tanja Borggreve . [ isbn 9789089756213 ] ( Het boek

Schrijver:
Titel: Als Afscheid Pijn Doet. ( Het schuldgevoel van een achterblijver bij zelfdoding. ) Iedere dag ondernemen ruim honderd mensen een poging tot zelfmoord. Tanja was nog geen dertig toen haar moeder, haar broer en de vader van haar dochtertje zelfmoord. -
ISBN: 9789089756213
Taal: Nederlands
Uitgever: Just Publishers .
Bijzonderheden: paperback in als nieuwe staat - 4016 - 2e dr 2016 - 224 p - 370 gr
Prijs: € 35,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- probeerden te plegen. Twee van hen lukte het.

Tanja wordt op haar achttiende verjaardag op ruwe wijze geconfronteerd met de dood als haar depressieve moeder van een brug probeert te springen. Als daarna haar altijd lieve en vrolijke broer plotseling zelfmoord pleegt, is ze helemaal van streek. Waarom? Na lang speuren ontdekt Tanja de schokkende waarheid.

Wanneer ze nog midden in het verwerkingsproces zit, slaat het noodlot opnieuw toe.
Haar ex, de vader van haar dochtertje, probeert zijn nieuwe vriendin te vermoorden. Daarna springt hij van een flat af. Voelt Tanja zich schuldig omdat haar dierbaren zelfmoord plegen? En hoe moet ze de waarheid aan haar vijfjarige dochtertje vertellen? Wanneer is het goede moment?

(Fragment)
'Mama, ga jij ook zo vroeg dood als papa en oom Marco?'
'Dat denk ik niet, maar je weet nooit hoe het loopt.'
'Mama, wil je alsjeblieft meer dan honderd jaar worden?'
Nika kijkt me hoopvol aan met haar grote blauwe ogen.
Ik geef haar een kus: 'Ik ga het proberen, meisje.'

Het waargebeurde verhaal Als afscheid pijn doet leest als een meeslepende roman en soms als een thriller. Een aangrijpend boek over verlies, verwerking en onvoorwaardelijke liefde waarin de meest heftige gebeurtenissen elkaar in een rap tempo opvolgen.

Maria Genova (1973) is journalist en schrijfster van succesvolle en taboedoorbrekende boeken. In 2014 werd ze uitgeroepen tot schrijfster van het jaar. Co-auteur Tanja Borggreve (1982) werkt als manager in de horeca en is moeder van drie kinderen. Ze zet zich vrijwillig in voor de zelfmoordhulplijn 113 Online.


Tanja groeit op bij oude ouders en een broer die haar altijd beschermt. Hun moeder is manisch-depressief en doet zelfs een poging tot zelfdoding. Tanja komt aandacht tekort en is blij als ze Danny ontmoet, met wie ze een dochter krijgt. Dan pleegt haar broer zelfmoord en steekt Danny, van wie Tanja inmiddels gescheiden is, zijn vriendin neer en springt vanaf zijn flat de dood tegemoet. Tanja heeft gelukkig veel steun aan haar nieuwe vriend Dennis. Zelfs als haar ouders kort na elkaar overlijden, stort ze niet in, maar raakt wel depressief. Maar ook dit weet ze op eigen kracht te boven te komen. Ze beseft dat ze met al haar ervaringen andere mensen kan helpen en wordt daarom vrijwilliger bij 113 Online, waar men mensen helpt die het leven niet meer zien zitten. Ook schrijft ze, samen met een coauteur, dit boek. Het is een waargebeurd verhaal, waarin zeer heftige gebeurtenissen voorkomen en voor de lezer weinig ruimte is om adem te halen. De moraal erin is helder: help anderen, zo goed je kunt. Niet veel mensen zouden hier zo sterk uitkomen als hoofdpersonage Tanja.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Genova , Maria , Tanja Borggreve . [ isbn 9789089756213 ]  ( Het boek is door Maria gesigneerd met een opdracht . ) - Als Afscheid Pijn Doet. ( Het schuldgevoel van een achterblijver bij zelfdoding. ) Iedere dag ondernemen ruim honderd mensen een poging tot zelfmoord. Tanja was nog geen dertig toen haar moeder, haar broer en de vader van haar dochtertje zelfmoord. - Genova , Maria , Tanja Borggreve . [ isbn 9789089756213 ]  ( Het boek is door Maria gesigneerd met een opdracht . ) - Als Afscheid Pijn Doet. ( Het schuldgevoel van een achterblijver bij zelfdoding. ) Iedere dag ondernemen ruim honderd mensen een poging tot zelfmoord. Tanja was nog geen dertig toen haar moeder, haar broer en de vader van haar dochtertje zelfmoord. -

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Bocurio
    Kamer van Koophandel nummer: 34138285
    NL001177745B36
    http://www.bocurio.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.