Marie Cahill - TOM CRUISE

Schrijver:
Titel: TOM CRUISE
ISBN: 9789055610174
Uitgever: ADC Eke Belgie 1e druk 1994 9789055610174
Bijzonderheden: hardcover 64pp. in goede staat
Prijs: € 6,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit boek behandelt in chronologische volgorde de vijftien films waarin het Hollywood-idool Tom Cruise (1962) tussen 1981 en 1992 speelde. Het betreft voornamelijk inhoudsbeschrijvingen van films en achtergrondinformatie daarbij. Opvallend is dat sommige films, zoals 'Days Of Thunder', zeer uitgebreid worden behandeld, terwijl een film als 'A Few Good Men' het met een paar zinnetjes moet stellen. Biografische gegevens over Cruise zijn vrijwel afwezig. Ook zijn privéleven wordt nauwelijks genoemd. Driekwart van het boek wordt in beslag genomen door foto's, 76 in aantal, waarvan 51 in kleur. Het foto-formaat varieert van A6 tot A4. Vrijwel alle foto's zijn afkomstig uit films. Van iedere film waarin Cruise acteerde is minimaal één foto afgedrukt, van sommigen (zoals 'Cocktail') zijn er zelfs zeven geplaatst. Deze uitgave heeft precies dezelfde opzet als de andere afleveringen uit de serie 'Sterren, Mythen en Legenden', ofschoon die serie-titel ditmaal vreemd genoeg ontbreekt. Stevig matglanzend papier
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Marie Cahill - TOM CRUISE

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.