Beenen-Schaffels, Jetty - Als de schreeuw van een pauw. Een rei

Schrijver:
Titel: Als de schreeuw van een pauw. Een reisverslag.
Taal: Nederlands
Uitgever: Swado Grafigroep, Amsterdam
Bijzonderheden: Paperback, ingenaaid, 1978, 94 blz., 2e druk. Met foto's.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Een Nederlands echtpaar vertrekt naar India (1974) om hun geadopteerde zoon op te halen uit India. Om een goede indruk van het land te krijgen, verblijven ze eerst enige dagen in Bombay, en proberen zoveel mogelijk te zien en contact te leggen met de bevolking. De vrouw houdt een dagboek bij over goede en slechte ervaringen, ook en vooral om ze later aan hun zoon te kunnen vertellen. Het verslag is echter ook voor andere ouders die een kind uit India of van elders, geadopteerd hebben boeiend. Vervolgens is het voor iedereen interessant omdat het een aangrijpend beeld geeft van wat het echtpaar gedurende 15 dagen beleefd heeft.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.