Meesters, G. - Zweden ANWB GOUD

Schrijver:
Titel: Zweden ANWB GOUD
ISBN: 9789018018979
Taal: Nederlands
Uitgever:
Bijzonderheden: Paperback / softback / 3e geheel herziene druk 2004
Prijs: € 7,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Deze nieuwe en uitermate praktische in de reeks "Aktief en Anders" verschenen reisgids "Zweden" maakt de lezer/gebruiker vertrouwd met de hoogtepunten van landschap, cultuur, geschiedenis en samenleving van dit Noord-Europeese land - buiten de stromen van het massatoerisme om. Er is een zeer creatieve keuze gemaakt van avontuurlijke dagtochten (wandelen, fietsen, kanovaren) die elk een ander landschap tot onderwerp hebben. Daarnaast worden in drie aantrekkelijke rondritten (Zuid-, Midden- en het dunbevolkte Noord-Zweden) op hoofdwegen (met alternatieven) o.m. de meest belangrijke plaatsen en natuurgebieden aangedaan. De nadruk ligt altijd op de eigen creativiteit en activiteit! Van de ij uitgewerkte toegangsroutes is de route door voormalig Zweeds gebied in het Noorden van Duitsland (o.m. Wismar, Rostock en 'Svenska Pommern') bijzonder aantrekkelijk en verrassend! Deze aantrekkelijke reisbegeleider met een handig formaat is goed toegankelijk en onderhoudend geschreven. Bevat goed kaart- en fotomateriaal, een 'ABC van Zweden' met een beperkte woordenlijst en een register.
Verder lezen

goed-beter-best

goed-beter-best uit Gramsbergen

Geen mail ontvangen na uw bestelling? Controleer de map met ongewenste mail (SPAM).
Ons complete boekenaanbod vindt u door in de rechterbovenhoek (zoeken)...goed-beter-best...in te vullen.
Na uw bestelling ontvangt u -normaal gesproken- binnen 2 dagen een bevestigingsmail van de ontvangst van uw bestelling met daarin de verzendkosten en een rekeningnummer. Zodra uw betaling/bijschrijving is ontvangen zal uw bestelling -zorgvuldig verpakt - worden verstuurd.
Hebt u een boek met spoed nodig dan kan dat geregeld worden !
Tot slot: ongezien een boek bestellen is een zaak van wederzijds vertrouwen. Bij voorbaat DANK VOOR UW VERTROUWEN.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij goed-beter-best

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met goed-beter-best
  • Na uw bestelling ontvangen u en goed-beter-best een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van goed-beter-best vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • goed-beter-best kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.