Schuurman, Klaas - Dwaalgif

Schrijver:
Titel: Dwaalgif
ISBN: 9789033004629
Taal: Nederlands
Uitgever: Friese Pers/Noordboek
Bijzonderheden: 2014, 292pp, Paperback / softback. In perfecte staat.
Prijs: € 3,45
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Jules Reynders, eigenaar van een hoveniersbedrijf in het Groningse Zuidhorn, wordt opgeschrikt door de tragische dood van zijn ex-vriendin Dagmar van Weteringen. Vergiftiging is de oorzaak. Op haar begrafenis ontmoet hij rechercheur Gerard Waalkens, waarmee hij al langer bevriend is. Deze vraagt hem in de omgeving van Dagmar zijn oor te luisteren te leggen om zo meer duidelijkheid te krijgen over het motief voor deze moord. Voor Jules een mooie aanleiding de dagelijkse sleur van zijn werk even te vergeten.

Niet lang daarna volgt een tweede moord.

Is er een verband tussen beide sterfgevallen of staan deze misdrijven volledig los van elkaar? Met gevaar voor eigen leven tracht Jules de waarheid te achterhalen. Tegelijk is er sprake van een crisis in de relatie met zijn vriendin Heleen, ze lijken op elkaar uitgekeken te zijn. Slaagt Jules erin de ware toedracht van de moorden te achterhalen en een oplossing te vinden voor de liefdescrisis met Heleen?

Klaas Schuurman, in het dagelijks leven Beleidsmedewerker Groen bij de gemeente Winsum, schreef deze bloedstollende thriller, die zich afspeelt in de provincie Groningen. Na Koeiengek is dit zijn tweede boek.
Verder lezen

Lorem ipsum uit Zuidlaren

particulier

Logo Lorem ipsum

U ontvangt z.s.m. bericht van uw bestelling, normaal gesproken binnen 12 uur.
Let op: uit ervaring blijkt dat ons antwoord via Boekwinkeltjes in uw spam-box terecht kan komen. Lijkt het erop dat u geen antwoord krijgt? Kijk daar dan even.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Schuurman, Klaas - Dwaalgif

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.