Kok, Rene e.a. (redactie) - Nederland en de Tweede Wereldoorlog

Schrijver:
Titel: Nederland en de Tweede Wereldoorlog (band 1)
Taal: Nederlands
Uitgever: Reader's Digest
Bijzonderheden: 1995. hardcover met so, 25x32cm, 584 pag, dik boek, rijk geïll, foto`s, tekeningen, documenten, veel in kleur, in goede staat
Prijs: € 15,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Nederland en de Tweede Wereldoorlog (band 1).
Deze uitgave bestaat uit twee kloeke boekdelen, gebaseerd op de oorspronkelijk als 52 thematische tijdschriften verschenen Documentaire Nederland en de Tweede Wereldoorlog. In nauwe samenwerking met het Nederlands Instituut voor Oorlogsdocumentatie (NIOD) te Amsterdam zijn de samenstellers er zondermeer in geslaagd om aan de hand van 52 thema's een haarscherp beeld te schetsen - en zichtbaar te maken - van het dagelijks leven in Nederland tijdens de Duitse bezetting en de daarop volgende bevrijding door de geallieerden. Vrijwel alle aspecten van deze zwarte periode in de vaderlandse geschiedenis komen aan de orde: van de opkomst en ondergang van de NSB tot de gevechten in mei 1940 en van de deportaties van de joodse bevolking tot het groeiend verzet. Maar ook onderwerpen als jeugd, illegale pers, kunst en cultuur, economie en de situatie in Nederlands-Indie worden uitgebreid beschreven. Naast de helder geschreven en makkelijk leesbare teksten, maken de duizenden unieke foto's en illustraties in kleur en zwart-wit van documenten, posters en karikaturen deze uitgave tot een standaardwerk voor het geschiedenisonderwijs. Zelden werd de situatie in Nederland tijdens de periode 1940-'45 zo veelomvattend beschreven en in beeld gebracht voor een groot publiek.
Verder lezen

Verkenner uit Groningen

Logo Verkenner

*** de boeken worden voor rekening en risico van koper verzonden ***

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kok, Rene e.a. (redactie) - Nederland en de Tweede Wereldoorlog (band 1) Kok, Rene e.a. (redactie) - Nederland en de Tweede Wereldoorlog (band 1) Kok, Rene e.a. (redactie) - Nederland en de Tweede Wereldoorlog (band 1) Kok, Rene e.a. (redactie) - Nederland en de Tweede Wereldoorlog (band 1) Kok, Rene e.a. (redactie) - Nederland en de Tweede Wereldoorlog (band 1) Kok, Rene e.a. (redactie) - Nederland en de Tweede Wereldoorlog (band 1) Kok, Rene e.a. (redactie) - Nederland en de Tweede Wereldoorlog (band 1)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Verkenner

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Verkenner
  • Na uw bestelling ontvangen u en Verkenner een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Verkenner vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Verkenner kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.