Ham, W.A. van - Het Markiezenhof te Bergen op Zoom; een overzic

Schrijver:
Titel: Het Markiezenhof te Bergen op Zoom; een overzicht vanuit de bronnen van zijn geschiedenis tot 1795
Taal: Nederlands
Uitgever: Geschiedkundige Kring van Stad en Land van Bergen op Zoom
Bijzonderheden: Gebrocheerd, 110 pgs, nagenoeg ongebruikte staat
Beschikbaar: 3 exemplaren
Prijs: € 9,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Verschenen in de reeks Monografieën, no 5.
Geschiedenis stemt vaak wat droevig. Zodra een huis klaar is gaan de bouwewrs dood en begint het verval. Daar staat het dan, terwijl het steeds meer een last dan een lust wordt en niemand meer weer waarom het eigenlijk gebouwd werd. Wanneer we de geschiedenis van het Markiezenhof overzien vragen we ons af, wie er meer vreugde aan het gebouw beleefd zullen hebben, de Heren van Bergen op Zoom die het vijfhonderd jaar geleden lieten bouwen, of de stad van vandaag, die het als historische schat met zorg bewaart. Hoe dan ook, Bergen op Zoom zonder het Markiezenhof zou zijn als Den Bosch zonder Sint Jan, dus gewoon onvoorstelbaar. (uit het ten geleide van de schrijver)
Verder lezen

Waterschans

Logo Waterschans

Waterschans boeken BEMIDDELT in de verkoop van tweedehands boeken die verband houden met de geschiedenis van Bergen op Zoom. Kopers en aanbieders komen dan ook meestal uit deze stad en omgeving. Afhalen of verzending van boeken is een zaak tussen aanbieder en belangstellende. Gezocht boek niet gevonden? Stuur eens een berichtje, of kijk ook eens op www.GeschiedkundigeKringBoZ.nl/winkel.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ham, W.A. van - Het Markiezenhof te Bergen op Zoom; een overzicht vanuit de bronnen van zijn geschiedenis tot 1795

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Waterschans

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Waterschans
  • Na uw bestelling ontvangen u en Waterschans een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Waterschans vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Waterschans kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.