Basten, Wiel - Asperges, van bed tot bord Een kookboek boorde

Schrijver:
Titel: Asperges, van bed tot bord Een kookboek boordevol nieuwe recepten uit de schatkamer van de "Koningin der groenten"
ISBN: 9783625138181
Taal: Nederlands
Uitgever: De Mercuur, Venlo !e druk 1984 9783625138181
Bijzonderheden: geb. hardcover in groen linnen met goudopdruk en originele omslag 200pp. in zeer goede staat
Prijs: € 5,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Met originele opdracht voorin In 1983 publiceerde de auteur "Het aspergesboek" (a.i. 83-37-013-7). Dit boek is hier een vervolg op met zo'n 182 nieuwe recepten, met verse asperges als voor- bij- of hoofgerecht, met ertussen warenkennis en andere wetenswaardigheden omtrent de "Koningin der groente". De recepten gaan van eenvoudig tot zeer bewerkelijk en exclusief. De receptuur is opvallend duidelijk, waarbij stap voor stap elke handeling vermeld wordt. Hierdoor is ook elke leek, met wat inzet, in staat de gerechten te bereiden. Het boek is fraai uitgegeven en bevat een aantal zwart/wit foto's en 7 mooie kleurenfoto's van de gerechten
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Basten, Wiel - Asperges, van bed tot bord   Een kookboek boordevol nieuwe recepten uit de schatkamer van de "Koningin der groenten"

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.