Michel Peters - ZUIDKOREA De keerzijde van de medaille

Schrijver:
Titel: ZUIDKOREA De keerzijde van de medaille
ISBN: 9789066780415
Taal: Nederlands
Uitgever: BijEENpublikatie 59 1988 9789066780415
Bijzonderheden: paperback 64pp. in zeer goede staat
Prijs: € 8,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Door de Olympische spelen kwam Zuid-Korea in de belangstelling van de media te staan. De Zuidkoreaanse overheid poogt het land te presenteren als een moderne staat, waar orde en rust heerst. De politieke conflicten en rellen tonen echter, dat er grote ontevredenheid heerst ondanks de snelle economische groei. Vele Zuidkoreanen raken gefrustreerd door de botsing tussen de oude confucianistische waarden en de dynamische economische ontwikkeling. Boeren gaan failliet door goedkope Amerikaanse voedselimporten, arbeiders maken sociaal onaanvaardbaar lange werkweken en de mensenrechten worden herhaaldelijk geschonden. Allereerst geeft het boek een kort overzicht van de Koreaanse geschiedenis. Vervolgens schenkt de auteur aandacht aan de schending van de mensenrechten en het verzet tegen het autoritaire regime, waarin studenten en christelijke groeperingen een belangrijke rol spelen. Een instructief boekje over een land waarover in het Nederlands in boekvorm weinig is gepubliceerd.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Michel Peters - ZUIDKOREA  De keerzijde van de medaille

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.