Palliser, Charles - Dolende geesten (Ex.2)

Schrijver:
Titel: Dolende geesten (Ex.2)
ISBN: 9789053337172
Uitgever: Prometheus - Amsterdam
Bijzonderheden: 1999, 3e druk, 323 pp paperback grootformaat (zo goed als nieuw!) Staat van het boek: 9.0
Prijs: € 4,00
Verzendkosten: € 4,40 (binnen Nederland)
Meer info:
Charles Palliser - Dolende geesten (Ex.2)
(Prometheus - Amsterdam)
ISBN 90-5333-717-2
3e druk 1999
323 pp paperback grootformaat
(zo goed als nieuw!)
Staat van het boek: 9.0

In een middeleeuws stadje in Zuid-Engeland komt eind negentiende eeuw een professor uit Cambridge logeren bij een oude studievriend, die een armoedig bestaan als leraar leidt. De professor grijpt de gelegenheid aan om in de bibliotheek van de kathedraal research te doen voor een historisch geschrift. Tijdens zijn verblijf wordt een rijke bankier vermoord. De nooit opgeloste moord vertoont overeenkomsten met een moord die in de zestiende eeuw in de kathedraal werd gepleegd. Het verslag van de hoogleraar wordt pas na de dood van alle betrokkenen uitgegeven door een toenmalige koorknaap, die onbewust een rol speelde in het drama. De royaal uitgegeven roman zal alleen die lezers boeien die over veel tijd, historische belangstelling en enige intelligentie beschikken. Omslag toont een bedrijvige markt op een kerkplein. Kleine druk. Toptienboek (abonnement 1, 2 en ij). Zie voor andere bindwijze a.i.'s deze week.
(Biblion recensie, Mr. M. Wijnstroom.)

Prijs €4,-
Verder lezen

Stanley&Livingstone

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer, nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Palliser, Charles - Dolende geesten (Ex.2) Palliser, Charles - Dolende geesten (Ex.2) Palliser, Charles - Dolende geesten (Ex.2)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Stanley&Livingstone

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Stanley&Livingstone
  • Na uw bestelling ontvangen u en Stanley&Livingstone een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Stanley&Livingstone vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Stanley&Livingstone kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.