Kruit, Wilfriet - Mysterieuze moleculen van leven en dood

Schrijver:
Titel: Mysterieuze moleculen van leven en dood
ISBN: 9789068340471
Taal: Nederlands
Uitgever: Amsterdam Aramith Uitgevers 1e druk 1988 9068340476 9789068340471
Bijzonderheden: paperback 126pp. in goede staat
Prijs: € 5,10
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
De titel van dit boek is veelzeggend. Het boek handelt over de moleculaire biologie, een onderwerp dat wel saai lijkt, maar dat door zijn directe raakvlakken met onze gezondheid zeer boeiend kan zijn, zeker als het op de juiste manier wordt behandeld. Hoe die manier is hangt natuurlijk af van het beoogde lezerspubliek. De auteur, die biologiedocent is aan een lerarenopleiding, richt zich op mensen met geen of weinig natuurwetenschappelijke achtergrondkennis, zonder tot misleidende simplificaties over te gaan. Het eerste hoofdstuk handelt over de kenmerkende bouwstenen van de levende organismen, de kernzuren en de eiwitten. Deze kennis is nodig om de twee volgende hoofdstukken, over kanker en ons afweersysteem te kunnen begrijpen. Het boek is helder geschreven, bevat duidelijke illustraties, en geeft de lezer de kennis om ontwikkelingen van de (medische) wetenschap beter te kunnen begrijpen. Op kordate wijze rekent hij af met bestaande vooroordelen, bijvoorbeeld met betrekking tot het onderwerp kankerverwekkende stoffen. Het onderwerp AIDS krijgt ruime aandacht.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Alleen levering binnen EU Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kruit, Wilfriet - Mysterieuze moleculen van leven en dood

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.