J.A.L. van Lakwijk-Najoan - Assisterenden gezondheidszorg 404 -

Schrijver:
Titel: Assisterenden gezondheidszorg 404 - Farmaceutisch patiëntenzorg
ISBN: 9789041504906
Taal: Nederlands
Uitgever: Educatief B.V., Uitgeverij 2005 9789041504906
Bijzonderheden: paperback 364pp. in goede staat, hier en daar lichtgroene markeringen
Prijs: € 19,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Als apothekersassistent kunt u aan de slag in een ziekenhuis, farmaceutisch bedrijf of natuurlijk in een apotheek. Voor mensen die dit ambiëren beschikt Uitgeverij Educatief over een complete serie op mbo-niveau 4.
Het lesmateriaal is speciaal ontwikkeld voor zelfstudie. Als u de basisdeelkwalificaties hebt doorlopen, kunt u verder gaan met de beroepsspecifieke deelkwalificaties. Deze zijn speciaal voor mensen die eerst de basisopleiding hebben gedaan, en ze laten u optimaal profiteren van de stof die u al bij de basisopleiding hebt gehad.

De opleidingen van Uitgeverij Educatief staan bekend om hun degelijkheid door de heldere uitleg, vele voorbeelden, oefenopgaven met antwoorden en huiswerkopgaven. Hierdoor zijn ze bijzonder geschikt voor zowel zelfstudie als klassikaal onderwijs.
De auteurs van het lesmateriaal zijn veelal zelf werkzaam in het onderwijs of nemen deel aan de examencommissies. Daardoor dekt de lesstof de examenprogramma's uitstekend. De boeken van Uitgeverij Educatief zijn zeer goed te gebruiken in opleidingen die voldoen aan de WEB (Wet Educatie en Beroepsonderwijs).

Inhoudsopgave:

Deel A Het afleveren van geneesmiddelen op recept
Deel B Algemene geneesmiddelenkennis
Deel C Anatomie en fysiologie
Deel D Farmacotherpaie en geneesmiddelenkennis
Deel E Medicatiebegeleiding
Deel F Afleveren van verbandmiddelen en medische hulpmiddelen
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

J.A.L. van Lakwijk-Najoan - Assisterenden gezondheidszorg 404 - Farmaceutisch patiëntenzorg

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.