Ria Baptiste - HAAL EEN MUSEUM IN SCHOOL De ontwikkeling van e

Schrijver:
Titel: HAAL EEN MUSEUM IN SCHOOL De ontwikkeling van een gedachte
ISBN: 9789027633347
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Zwijsen B.V. Tilburg 1e druk 1995 9789027633347 JsW boek
Bijzonderheden: paperback 76pp.pp. in zeer goede staat, geillustreerd
Prijs: € 8,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
In dit deel uit de JSW-serie wordt aandacht besteed aan de mogelijkheden om rond een in de klas levend onderwerp materialen te verzamelen waarmee een eigen 'klasse-museum' kan worden ingericht. Hoewel de schrijfster, zelf werkzaam in het onderwijs, ook ingaat op de pedagogische meerwaarde van deze aktiviteit beschrijft zij toch vooral haar eigen ervaringen op dit gebied. Zij doet dat helder en zeer inspirerend. Het onderwerp is echter zeker niet nieuw. Doelgroep is iedereen die in het basisonderwijs werkzaam is. De verzorgde uitgave bevat veel voorbeeldfoto's van allerlei 'kindermusea'.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ria Baptiste - HAAL EEN MUSEUM IN SCHOOL  De ontwikkeling van een gedachte

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.