Pompert, Bea Schiferli Trudy - Spelen en leren op school Sti

Schrijver:
Titel: Spelen en leren op school Stimulerend onderwqijs in de onderbouw
ISBN: 9789027631282
Uitgever: Uitgeverij Zwijsen B.V. Tilburg 1e druk 1993 9789027631282 JsW boek
Bijzonderheden: paperback 107pp. in zeer goede staat, geillustreerd
Prijs: € 8,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Op heldere wijze worden mogelijkheden aangereikt voor stimulerend onderwijs in de eerste vier jaren van de basisschool: jonge kinderen worden door de leerkracht en de klasse-omgeving uitgedaagd een eigen leermotief te ontwikkelen door middel van een groot scala spel- en leeraktiviteiten. Het beschrijven van deze aktiviteiten vormt de hoofdmoot van dit boek, geschreven door twee enthousiaste auteurs die beiden dagelijks aktief zijn op dit gebied. Het taalgebruik is eenvoudig in dit goed verzorgde eerste deel van een serie die verschijnt onder redaktie van het onderwijsmaandblad JSW. Bestemd voor leerkrachten die (gaan) werken met jonge kinderen. Behalve een praktische functie heeft dit boek, gezien de huidige ontwikkelingen in het onderwijs, ook een belangrijke voorlichtende waarde
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Pompert, Bea    Schiferli Trudy - Spelen en leren op school Stimulerend onderwqijs in de onderbouw

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.