North, Freya - Zussen

Schrijver:
Titel: Zussen
ISBN: 9789022544785
Taal: Nederlands
Uitgever: Boekerij - paperb.
Bijzonderheden: 2006, 379pp, uitstekend exemplaar
Prijs: € 7,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Een eerlijk, hartveroverend en sexy verhaal over moeders, dochters, minnaars en leugenaars, waarin een familiegeheim boven tafel komt dat inslaat als een bom.
Recensie(s)
Pip, Fen en Cat McCabe zijn dertigers die hun zaakjes op orde hebben: man, kinderen (op komst), een goede baan of opleiding en een boeiend, sexy huwelijksleven. Bovenal zijn deze zussen, aan wie de auteur al enige romans wijdde, elkaars beste vriendin. Als hun oom en opvoeder Django vijfenzeventig wordt, komt plotseling hun verdwenen moeder in beeld. Met de impact die dit heeft op hun huwelijk en identiteit proberen de zussen ieder op hun eigen manier om te gaan. Django's ziekte verzwaart deze problematiek. De schrijfster weet de crises met inlevings- en relativeringsvermogen neer te zetten. De roman, vanuit wisselend perspectief geschreven, is hierdoor luchtig en vol humoristische dialogen. Sprankelend zijn ook de bijrollen van de echtgenoten. Zelfstandig te lezen naast 'Cat', 'Fen' en 'Pip'.
Verder lezen

Achterboek uit Keijenborg

Brievenbuspost volgens standaard posttarieven: 50-100 gr. € 2.61 100-350 gr. € 3.48 350gr. - 2000 gr. € 4.35 Pakketpost thuisbezorgd: DPD € 5.90 Postnl: € 6.95 Ophalen bij DHL of DPD depôt € 4.90 Naar België pakket € 6.50 Ophalen bij Pickup parcelshop in België € 6.00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

North, Freya - Zussen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Achterboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Achterboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Achterboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Achterboek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Achterboek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.