H. Tennekes - De vlinder van Lorenz De verrassende dynamica van

Schrijver:
Titel: De vlinder van Lorenz De verrassende dynamica van chaos
ISBN: 9789068340648
Uitgever: Bloemen Aramith 1e druk 1990 9068340646 9789068340648
Bijzonderheden: paperback 162pp. in goede staat, geillustreerd
Prijs: € 5,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit boek gaat over de regels, waaraan de chaos zich onderwerpt. In vele gebeurtenissen hebben wetenschappers orde ontdekt. Het onderzoeken van niet-voorspelbare systemen is een nieuw onderzoeksgebied, dat de laatste tien jaar in bijna elke wetenschap is doorgedrongen. Met behulp van computers kunnen modellen van de werkelijkheid worden nagebouwd, die een gegeven situatie extrapoleren naar de toekomst. Vaak blijkt een kleine fluctuatie in de begintoestand het eindmodel extreem te veranderen. Dit boek geeft een overzicht van de gevolgen, die deze nieuwe principes voor verschillende wetenschapsgebieden hebben. Het is verdeeld in 8 hoofdstukken, die door verschillende schrijvers uit evenzovele disciplines zijn gemaakt. Sommige hoofdstukken zijn sterk exact geformuleerd, andere meer filosofisch. Het geheel is zeker uiterst interessant. De lezer zal echter een stevige ondergrond moeten hebben (VWO-niveau) om het boek op waarde te kunnen schatten.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

H. Tennekes - De vlinder van Lorenz De verrassende dynamica van chaos

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.