Auteur: Alexandra Berger Co-auteur: A. Ketterer - BASICS FOR LO

Schrijver:
Titel: BASICS FOR LOVERS, alles wat je altijd over liefdesrelaties wilde weten
ISBN: 9789044307191
Taal: Nederlands
Uitgever: The House of Books B.V. 2003 9789044307191
Bijzonderheden: paperback met grote flappen 160pp. als nieuw, foto's in kleur
Prijs: € 5,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Vertaald uit het Duits en met een flinke tekstredactie van een divers team van medewerkers is in de Basics-serie een fraai verzorgd handboek voor een zonniger relatie tot stand gekomen. Jolige foto's van gelukkige modellen prikkelen vast een publiek van jonge stellen. De idealistische, (serieel)monogame visie viert hoogtij, maar de schrijfsters geven gelukkig ook recht op geheimen. Zwijgen wordt gezien als een incidenteel betere optie, evenals discretie, vooral met betrekking tot je verleden, maar ook naar sommige zaken uit het heden. Communicatie is het sleutelwoord, waarbij er rustig veel verschillen tussen de geslachten mogen blijven. Fouten toegeven en vergeven is cruciaal, maar men is wel helder over wat echt niet door de beugel kan. Mooi zijn, wat is lekker en 'goed' in bed? Realistische en romantische tips voor samenwonen, pret en de twaalf geheimen voor een uitbouw van de integere liefdeskunsten worden met een enkele test afgewisseld. Het gebruik van een Engelse titel is het enige minpunt. Achterin wat internetadressen en aanbevolen andere boektitels. Met register. De roze omslag (met rood hartje in het midden en reliefletters) en de achterflap kunnen worden uitgeklapt.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Auteur: Alexandra Berger Co-auteur: A. Ketterer - BASICS FOR LOVERS, alles wat je altijd over liefdesrelaties wilde weten

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.