Kruijf, Theo de - Romeinen (serie: Belichting van een bijbelboe

Schrijver:
Titel: Romeinen (serie: Belichting van een bijbelboek)
ISBN: 9789061734710
Taal: Nederlands
Uitgever: KBS/VBS
Bijzonderheden:
Prijs: € 12,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
Voor velen is deze brief van Paulus een literair meesterwerk van het christendom. Dat blijkt ook wel uit de grote invloed binnen de uiteenlopende kerken en christelijke stromingen. Waar het Paulus zelf om ging probeert Theo de Kruijf duidelijk te maken door middel van een eigen vertaling. Hierin zijn alle kerkelijke en theologische vaktermen zoveel mogelijk omgezet in hedendaagse taal. De toelichting maakt vervolgens duidelijk hoezeer deze brief een getuigenis is uit de begintijd van het christendom. Iemand die worstelde met problemen die ook ons bekend zijn. Hoe kan men overtuigd blijven geloven binnen een eeuwenoude traditie en tegelijk openstaan voor een totaal nieuwe openbaring? Hoe moeten mensen zich tot God verhouden in een samenleving die van God vervreemd lijkt te zijn? In zijn vertaling en toelichting op de brief aan de Romeinen wil Theo de Kruijf hedendaagse lezers laten zien dat Paulus een voorbeeld is van wat vele christenen beweegt. Hij wil de worsteling van Paulus met fundamentele religieuze en maatschappelijke vragen laten meebeleven. Theo de Kruijf was emeritus-hoogleraar Nieuwe Testament aan de Katholieke Theologische Universiteit te Utrecht en is 25 juni 2014 overleden.
Verder lezen

Japie's boekenzooi

particulier

Japie's boekenzooi uit Zwijndrecht

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Japie's boekenzooi

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Japie's boekenzooi
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Japie's boekenzooi een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Japie's boekenzooi vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Japie's boekenzooi kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.