Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Postma, Annemarie - Het lichaam is perfect. Zeven weken en zeve

Schrijver:
Titel: Het lichaam is perfect. Zeven weken en zeven principes voor een gezond en slank lichaam
ISBN: 9789022547564
Taal: Nederlands
Uitgever: Forum/De Boekerij bv, Amsterdam
Bijzonderheden: 2007, 240 pp. Paperback. Rijk geïllustreerd, met omslagflappen
Prijs: € 5,75 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Nieuw, ongelezen. Wie sinds haar twaalfde aan een rolstoel is gebonden en er desondanks in slaagt slank te blijven en er stralend en gezond uit te zien, krijgt daar vragen over.
Annemarie Postma moest, nadat ze op deze jonge leeftijd in een rolstoel terechtkwam, enorm op haar gezondheid en gewicht letten. Want ongezond leven en dik worden tijdens een zittend leven is o zo makkelijk. Ze leerde geleidelijk hoe ze gezond en slank (en mooi!) kon blijven. Met de kennis die zij in vijfentwintig jaar over voeding en het lichaam heeft verworven kan ze ook anderen helpen. Zij ontwikkelde een plan van zeven weken om overgewicht kwijt te raken en gezonder te leren leven. Jouw lichaam is perfect. Nu al. Het gaat er niet om dat je vet eet of weinig beweegt, maar dat je ontdekt waaróm je vet eet en weinig beweegt. Wanneer je dat begrijpt en je huidige werkelijkheid accepteert én omarmt, kun je veranderen.

Annemarie Postma werkte een 7-weken eetplan uit volgens zeven principes, uitgaande van natuurvoeding: veel groente, fruit en noten, geen vlees, hooguit wat vis of zuivel, het liefst zo min mogelijk bewerkt of gekookt. Koffie, thee, alcohol en geraffineerde producten worden beter gemeden. Vooraf een lijst met basis-ingrediënten. Elke week begint met een boodschappenlijst voor twee personen en wat informatie. Voor iedere dag zijn er recepten voor ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes. Een blender en/of sapcentrifuge is wel nodig: het ontbijt is altijd een powerjuice of supersmoothie.

Dit tamelijk strikte voedingsplan, dat behoorlijk afwijkt van het gangbare eetpatroon, gaat uit van het assortiment van de natuurvoedingswinkel, ook voor de nodige supplementen en oliën. Het gaat hier niet om een afslankdieet, al zullen velen hiermee wel gewicht verliezen. Aantrekkelijk uitgegeven fraaie publicatie, met veel kleurenfoto's, ook van gerechten.
Verder lezen

Van Slingelandt uit Den Haag

particulier

Logo Van Slingelandt

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.