Bernstein, Micharl André - Samenzweerders

Schrijver:
Titel: Samenzweerders
ISBN: 9789023412861
Uitgever: Bezige Bij, De - dikke paperb.
Bijzonderheden: 2005, 601 blz, zéér goed exemplaar
Prijs: € 4,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Waar houdt familie op en begint de geschiedenis? Moritz Rotenburg, de rijkste zakenman van de uiteenvallende Habsburgse monarchie, kan deze vraag niet beantwoorden. Hij weet maar één ding: hij moet zijn zoon redden. 'Samenzweerders' is een meeslepende roman vol politieke intriges, persoonlijke ambities en erotiek.Galicia, 1913, een grensstadje tussen keizerlijk Oostenrijk en tsaristisch Rusland aan de vooravond van de Eerste Wereldoorlog. Graaf-Gouverneur Wiladowski ziet machteloos toe hoe een reeks moorden het rijk en zijn provincie teistert. Als zijn familie wordt getroffen, geeft de gouverneur de joodse meesterspion Jakob Tausk verregaande bevoegdheden om het geweld een halt toe te roepen.Dan verschijnt de 'wonderrabbijn' Moses Brugger ten tonele en algauw dient Jakob Tausk twee meesters: de graaf én Moritz Rotenburg, de rijkste man in de provincie, die een persoonlijke belangstelling voor de wonderrabbijn koestert. De revolutionaire zoon van Rotenburg wordt gedreven door ambities die de loop van de geschiedenis ingrijpend kunnen veranderen. 'Samenzweerders', gesitueerd in het brandpunt van een belangrijk historisch tijdsgewricht, is een intense, emotionele en intellectuele tour de force. Het is een dwingende en geslaagde zoektocht naar wat ons als onvolmaakte en bange wezens drijft; naar de keuzes die we moeten maken omwille van liefde en geld.
Verder lezen

Achterboek uit Keijenborg

Brievenbuspost volgens standaard posttarieven:
50-100 gr. € 2.88
100-2.000 gr. € 3.60 (brievenbuspakket)
Pakketpost thuisbezorgd:
DHL € 6.00
DPD € 6.10
Postnl: € 6.75
Ophalen bij DHL-depôt € 5.75
DPD depôt € 5.00
Naar België pakket € 6.85
Ophalen bij Pickup parcelshop in België
€ 6.25

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bernstein, Micharl André - Samenzweerders

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Achterboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Achterboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Achterboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Achterboek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Achterboek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.