Mattison , Steve . [ ISBN 9789021328614 ] 4816 - Keramiek . ( T

Schrijver:
Titel: Keramiek . ( Techniek en projecten . ) Dit gebruiksvriendelijke boek bevat doorgesneden pagina's die het boek in tweeën delen : Een praktijk deel met projecten en een theoretisch deel met technieken . Hierdoor hoeft u niet heen en weer te bladeren -
ISBN: 9789021328614
Uitgever: Cantecleer bv. , De Bilt .
Bijzonderheden: Gebonden met ringband als in nieuwe staat met harde kaft - 4816 - 1e dr 1999 - 128 p - 873 gr - 23x29 cm
Prijs: € 50,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info: - tussen een technische uitleg en een praktische instructie. Open 'het bovenste gedeelte bij het project dat u wilt uitvoeren en zoek in de onderste helft de technieken op die u nodig heeft om het project uit te voeren. Alle keramische technieken komen aan bod .

DE ESOTERIER uit Amsterdam

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad . IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A ) L.M.F.Ottens . 1069 VM : info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 049706743 B 02. Mobiel 0618330133

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Mattison , Steve . [ ISBN 9789021328614 ] 4816 - Keramiek . ( Techniek en projecten . )  Dit gebruiksvriendelijke boek bevat doorgesneden pagina's die het boek in tweeën delen : Een praktijk deel met projecten en een theoretisch deel met technieken . Hierdoor hoeft u niet heen en weer te bladeren - Mattison , Steve . [ ISBN 9789021328614 ] 4816 - Keramiek . ( Techniek en projecten . )  Dit gebruiksvriendelijke boek bevat doorgesneden pagina's die het boek in tweeën delen : Een praktijk deel met projecten en een theoretisch deel met technieken . Hierdoor hoeft u niet heen en weer te bladeren -

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.