McDermott, Catherine - Design van de 20ste eeuw

Schrijver:
Titel: Design van de 20ste eeuw
ISBN: 9789068682908
Taal: Nederlands
Uitgever: Thoth
Bijzonderheden: 2001, Paperback / softback,
Prijs: € 3,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvattin...........

De twintigste eeuw was zonder twijfel de eeuw van de vormgeving: elk aspect van ons bestaan wordt erdoor beinvloed, van de wijze waarop ons eten is verpakt tot het uiterlijk van onze citruspersen en de auto's waarin we ons verplaatsen, van de huizen, winkels en hotels die we bevolken tot de tijdschriften die we lezen.
Uitgegeven in samenwerking met het Design Museum in Londen biedt Design van de 20ste eeuw een uitgelezen selectie van de belangrijkste en invloedrijkste ontwerpen uit de moderne tijd. Aan de orde komen bijdragen van pioniers als Frank Lloyd Wright, Walter Gropius, Coco Chanel, Piet Zwart, Le Corbusier, Gerrit Rietveld, Gio Ponti, Raymond Loewy, Arne Jacobsen, Christian Dior, Giorgio Armani, Yohji Yamamoto, Rem Koolhaas, Phillippe Starck en vele anderen.

Het boek bevat heldere beschrijvingen over onder meer mode, architectuur, interieurs, meubels, verlichting, typografie, verpakkingen, reclame, vervoer, huisraad en communicatie. Met bijna vierhonderd van de beste en duurzaamste voorbeelden van moderne ontwerpen - van het Zwitserse legerzakmes, de T-Ford en de rood-blauwe Rietvel-stoel tot en met de innovatieve vernieuwingen als de Apple iMac, het Philips broodrooster en de nieuwe VW Kever - geeft Design van de 20ste eeuw
Verder lezen

goed-beter-best

goed-beter-best uit Gramsbergen

Geen mail ontvangen na uw bestelling? Controleer de map met ongewenste mail (SPAM).
Ons complete boekenaanbod vindt u door in de rechterbovenhoek (zoeken)...goed-beter-best...in te vullen.
Na uw bestelling ontvangt u -normaal gesproken- binnen 2 dagen een bevestigingsmail van de ontvangst van uw bestelling met daarin de verzendkosten en een rekeningnummer. Zodra uw betaling/bijschrijving is ontvangen zal uw bestelling -zorgvuldig verpakt - worden verstuurd.
Hebt u een boek met spoed nodig dan kan dat geregeld worden !
Tot slot: ongezien een boek bestellen is een zaak van wederzijds vertrouwen. Bij voorbaat DANK VOOR UW VERTROUWEN.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij goed-beter-best

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met goed-beter-best
  • Na uw bestelling ontvangen u en goed-beter-best een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van goed-beter-best vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • goed-beter-best kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.