Bouwman , Kitty . [ isbn 9789061730187 ] - De Spiritualiteit va

Schrijver:
Titel: De Spiritualiteit van je Kind . ( 'Mam, God kan zich wel in duizend stukjes verdelen' ) Met ervaringsverhalen en praktische tips Spiritualiteit wordt zelden met kinderen geassocieerd. Maar kinderen stellen zeer diepzinnige vragen over de -
ISBN: 9789061730187
Taal: Nederlands
Uitgever: Adveniat Geloofseducatie B.V.
Bijzonderheden: paperback in als nieuwe staat - 4916 - 2e dr 2008 - 2008 - 350 gr
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- belangrijkste zaken in het leven. Ze verlangen op dat moment ook een antwoord…
Dat vraagt van volwassenen een open, eerlijke en bovenal uitnodigende houding.
Kitty Bouwman laat aan de hand van uitspraken en ervaringsverhalen zien dat kinderen een eigen spiritualiteit hebben: zuiver en authentiek.
Dit boek wil bij volwassenen het vertrouwen wekken dat het kind zelf de gids is in het onbekende gebied van geloof en spiritualiteit. Het legt in geloofsopvoeding het accent op ontdekken in plaats van onderwijzen.
Kitty Bouwman waagt zich op een terrein dat nog nauwelijks betreden is: de godsbeleving van je kind.


Boek over de omgang van kinderen met het goddelijke, met God en hoe daarmee om te gaan als volwassene. Het boek is geschreven voor ouders, grootouders, leerkrachten, pastors. De auteur is pastor en geestelijk begeleider. Met het boek wil ze volwassenen duidelijk maken hoe kinderen spiritualiteit/het goddelijke beleven en dat het kind zelf de gids is in het voor hem onbekende gebied van geloven. Haar uitgangspunt is dat de gevoeligheid voor het goddelijke aanwezig is bij kinderen, dat je er niets in hoeft te stoppen, maar dat je ernaar kunt kijken, luisteren en het kind hierin de ruimte geven. In het boek staan talrijke uitspraken van kinderen over God, die grotendeels afkomstig zijn uit de eigen praktijk van de auteur. In elk hoofdstuk wordt aangegeven hoe je als ouder om kunt gaan met bepaalde uitspraken van kinderen. Een van de hoofdstukken bevat oefeningen die gebruikt worden op school, een instelling of kerk. Met boekentips; bibliografische verwijzingen in noten.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bouwman , Kitty . [ isbn 9789061730187 ] - De Spiritualiteit van je Kind . ( 'Mam, God kan zich wel in duizend stukjes verdelen' ) Met ervaringsverhalen en praktische tips  Spiritualiteit wordt zelden met kinderen geassocieerd.  Maar kinderen stellen zeer diepzinnige vragen over de  -

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Bocurio
    Kamer van Koophandel nummer: 34138285
    NL001177745B36
    http://www.bocurio.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.