D. Verroen, Jansje Bouman - DE VERJAARDAGSMUIS / Yasgunune bir

Schrijver:
Titel: DE VERJAARDAGSMUIS / Yasgunune bir fare
ISBN: 9789026912627
Uitgever: Van Holkema & Warendorf; Houten 1991 9026912625 9789026912627
Bijzonderheden: geb hardcover geen pp-numering goede staat, fraai geillustreerd, Ned/Turks
Prijs: € 5,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Julius wil voor zijn verjaardag alleen maar een muis hebben. Een gekke wens vinden volwassenen. Maar wie jarig is, heeft het voor het zeggen. Tot het lot zich ermee bemoeit. In de dierenwinkel is geen muis te koop. Dan moet zelfs het koppigste jongetje zich leren schikken. En dan wil Julius maar een teddybeer. Jongetje gelukkig, volwassenen gelukkig. Om voor te lezen vanaf ca. 4 jaar. Ook voor nog niet zolang lezertjes. De paginagrote, gekleurde illustraties vertellen het verhaal mee en helpen de tekst te begrijpen. Vooral het muisje onder de tekst op elke bladzij zal aanspreken. Het volgt de gebeurtenissen. Uit zijn houding blijken zijn gevoelens over wat hij ervaart. Ook de omslag is veelzeggend: de vastbesloten Julius, het muisje en de ontstelde ouderen.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

D. Verroen, Jansje Bouman - DE VERJAARDAGSMUIS / Yasgunune bir fare

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.