Karel Eykman en Alex de Wolf (illustraties) - Het beste beest

Schrijver:
Titel: Het beste beest / En sevimli hayvan
ISBN: 9789026912504
Taal: Meertalig
Uitgever: Van Holkema & Warendorf; Houten 1991 9789026912504
Bijzonderheden: ex-bibliotheek geb. hardcover geen pp-nummering zeer goed, fraai geillustreerd, Ned/Turks
Prijs: € 6,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Noortje brengt met haar moeder een bezoek aan de dierentuin en er is heel wat waar haar belangstelling naar uitgaat; zo wordt zij meer gebiologeerd door een kindje, een lieveheersbeestje en een musje dan door olifanten, apen en andere grote dieren. Maar ook na het zien van al dat moois gaat er niets boven oma's poes die ze na afloop van het bezoek in haar armen kan sluiten. Prentenboek met paginagrote illustraties uitgevoerd met een vlotte losse penseelstreek in mooie, zachte wat wazige tinten. Je kunt het gekrijs van de vogels op een enkel plaatje bijna horen (de papegaai). De eenvoudige vier- of vijf-regelige tekst vult de prenten goed aan. Een goed verzorgde uitgave. Voor kleuters en kleine kinderen van ca. 3-7 jaar om samen te bekijken. Ook geschikt voor nog niet zolang-lezertjes.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Karel Eykman en  Alex de Wolf (illustraties) - Het beste beest / En sevimli hayvan

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.