D'aujourd'hui, Nicolas - Bibabungelen

Schrijver:
Titel: Bibabungelen
ISBN: 9789055795017
Taal: Nederlands
Uitgever: De Vier Windstreken 2001 9789055795017
Bijzonderheden: geb. paperback geen pp-nummering goed staat, fraaie afbeeldingen
Prijs: € 6,50
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Midden in het bos (oerwoud) struikelt Sam de slingeraap over een vreemd, slapend dier. Hij heeft lange klauwen en is bijzonder traag. Ook de andere dieren kijken hun ogen uit en vragen zich af of dat rare beest wel iets kan dat de moeite waard is. Hij is nl. niet snel zoals de aap, niet mooi als de vlinder, niet sterk als de jaguar en kan ook niet zingen zoals de toekan. Toch is er iets dat deze luiaard wel kan: lekker bungelen (titel) aan een tak in de boom. Prentenboek met een aardig, grappig verhaal dat wat stroef begint: "Het maanlicht scheen door het gebladerte". Vervolgens is de eenvoudige, bondige tekst prettig leesbaar. De mooie, gedetailleerde illustraties, over een of twee pagina's, zijn met vaart neergezet, vaak tegen een witte achtergrond. Het kleurgebruik is intens. De qua gedachten vermenselijkte dieren zijn uiterlijk herkenbaar uit de natuur maar hebben een expressieve gelaatsuitdrukking. Vooral de afbeeldingen op de binnenkant van de achterkaft, waarop diverse dieren proberen de luiaard na te bootsen, zijn vermakelijk. Vanaf ca. vier jaar
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

D'aujourd'hui, Nicolas - Bibabungelen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.