Arnaud van der Veere - BUDOKRACHT krachttraining in de martial

Schrijver:
Titel: BUDOKRACHT krachttraining in de martial arts theorie en praktijk
ISBN: 9789038901251
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Elmar B.V.
Bijzonderheden: ex-bibliotheekboek dus nu stevige hardcover in zeer goede staat, geplastificeerd, foto's
Prijs: € 9,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
In dit boek wordt duidelijk gemaakt dat krachttraining beoefenaren van gevechtsvormen niét trager en stijver maakt, wanneer de training aangepast is aan de vereisten van de martial arts. Arnaud van der Veere heeft zich voor het schrijven van dit boek laten bijstaan door fysiotherapeuten en docenten lichamelijke opvoeding, zodat zijn kennis van de Oosterse krijgskunsten aangevuld werd met Westerse opvattingen over kracht en snelheid. Het resultaat is een bijzonder praktisch boek met heldere uitleg en goede, kleine zwart-witte foto's waarin alle belangrijke spieren aan bod komen, aangevuld met hoofdstukken over 'performance', voedingspreparaten, etc. Een onmisbaar boek voor elke beoefenaar van een (Westerse of Oosterse) gevechtssport.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Arnaud van der Veere - BUDOKRACHT krachttraining in de martial arts theorie en praktijk

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.