Meijer Stephenie - Nieuwe maan

Schrijver:
Titel: Nieuwe maan
Taal: Nederlands
Uitgever: Boekerij Amswterdam
Bijzonderheden: Paperback in goede staat
Prijs: € 12,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
'Verdorie,' mompelde ik toen ik mijn vinger openhaalde aan het papier. Een druppeltje bloed welde op uit de kleine wond. Toen gebeurde alles in een stroomversnelling. Edward stortte zich op me en gooide me over de tafel. Ik viel met een klap op de grond naast de piano, in de puntige glasscherven. Versuft en gedesoriënteerd keek ik op van het helderrode bloed dat uit mijn arm gutste… recht in de koortsachtige ogen van zes vampiers die ineens razende dorst hadden. Voor Bella Swan is slechts één ding belangrijker dan het leven zelf: Edward Cullen. Maar verliefd zijn op een vampier is nog veel gevaarlijker dan ze ooit had kunnen denken. Edward heeft Bella al eens gered uit de klauwen van een slechte vampier, maar nu hun gewaagde relatie alles wat hen lief is bedreigt, komen ze pas echt in de problemen.

Een onweerstaanbare combinatie van romantiek en spanning met een bovennatuurlijk tintje. Gepassioneerd, meeslepend en vol verrassende wendingen. Dit adembenemende liefdesverhaal tussen een vampier en een mens houdt miljoenen mensen wereldwijd in zijn ban.
Recensie(s)
Bella (ik-figuur) en Edward zijn hopeloos verliefd op elkaar. Heel gewoon, ware het niet dat zij mens is en hij een vampier. Weliswaar een die het drinken van mensenbloed heeft afgezworen, maar toch. Als hij onder druk van omstandigheden met zijn familie hals over kop moet vertrekken, is Bella radeloos van verdriet. Dan is daar Jacob, die langzamerhand meer wordt dan een aardige buurjongen. Helaas blijkt hij lid te worden van een roedel jonge weerwolven. En laten die nu net in oorlog zijn met vampiers. Alle ingredienten voor een stevig griezelverhaal. Het boek staat bol van liefdesverdriet en loyaliteitsproblemen. Al weet Bella al lang dat zij onvoorwaardelijk voor Edward kiest, hoe moet het als hij haar plotseling in de steek laat? Hoe moet ze in haar verdriet opnieuw leren omgaan met haar vader en haar vrienden? Knap dat veel onvoorspelbaar is: klassieke vampier- en weerwolfelementen worden nauwelijks gebruikt. Er wordt een nieuwe sfeer rond deze wezens verzonnen. Sommige zaken zijn moeilijk te volgen zonder het vorige deel, 'Twilight'*. En het is duidelijk naar het vervolgdeel 'Eclipse'** toegeschreven. Vlot taalgebruik. Inmiddels succesvol verfilmd. Paperback met het oorspronkelijk omslag, kleine druk
Verder lezen

Ab antiquarimaat

particulier

Ab antiquarimaat uit Amersfoort

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Ab antiquarimaat

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Ab antiquarimaat
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ab antiquarimaat een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ab antiquarimaat vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Ab antiquarimaat kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.