Rooijakkers, L.F.M. - De Woningstoffeerder ondervloeren, linole

Schrijver:
Titel: De Woningstoffeerder ondervloeren, linoleum- en vinylvloeren deel 1
ISBN: 9789060290750
Taal: Nederlands
Uitgever: Ons Huis / Taurus 2e gewijzigde druk 2000 9789060290750
Bijzonderheden: ex-bibliotheek dus nu stevige praktische hardcover 109pp. in uitstekende staat
Prijs: € 13,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Het boek is geschreven voor in opleiding zijnde woningstoffeerders aan hbo, vmbo of een leerlingenopleiding. Het boek bestaat uit twee delen en behandelt in deel 1 diverse vloertypen, de afwerking, algemene eisen van vochtisolatie en egaliseermiddelen. Deel II omschrijft het beleggen van vloeren met linoleum en vinyl. In beide delen worden de behandelde onderwerpen duidelijk omschreven en de te gebruiken gereedschappen uitvoerig aan de orde gesteld. Verder is een groot aantal zwartwitfoto's opgenomen, die de beschrijving verder toelichten. Het boek kon worden geschreven en gedrukt met hulp van diverse bedrijven. Omdat het leggen en verwerken van linoleum door weinig amateurs zal worden uitgevoerd, is bij deze groep niet veel interesse voor dit boek te verwachten. Het boek is bestemd voor bovengenoemde leerlingen die de opleiding volgen voor woningstoffeerder; als zodanig is het een goed samengesteld boek. In deze druk zijn enkele nieuwe technische ontwikkelingen verwerkt. Er zijn nog twee delen verschenen, achtereenvolgens over het leggen van zachte vloerbedekking en over raamdecoraties en wandbekleding.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Rooijakkers, L.F.M. - De Woningstoffeerder ondervloeren, linoleum- en vinylvloeren deel 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.