Wachtmeester, Melle - Grondig tuinieren Over voorkomen en be

Schrijver:
Titel: Grondig tuinieren Over voorkomen en bestrijden van ziekten en plagen
ISBN: 9789090057576
Taal: Nederlands
Uitgever: Palo Alto/Publicom Stadskanaal 1993 9789090057576
Bijzonderheden: ex-bibliotheek dus nu stevige paktische hardcover 98pp in uitstekende staat, geplastificeerd
Prijs: € 6,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Vlot geschreven richtlijnen voor het bestrijden van ziekten en plagen, incl. grotere dieren, in de groentetuin. De auteur - een journalist en tuinier op het Groningse platteland - baseert zich op een mix van bio-organische teeltmethoden en gebruikt in noodgevallen afbreekbare bestrijdingsmiddelen en kunstmest. De korte teeltbeschrijvingen van een 40-tal groenten en kruiden én de druif zijn eveneens op 20 jaar ervaring geënt. Net als de rest van de vrij groot gedrukte uitgave met tamelijk poreus papier oogt het geringe aantal zwart-wit illustraties sober. Bevat een gekombineerd onderwerps- en planteregister. Geschikt voor alle natuurminnende tuiniers.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Wachtmeester, Melle - Grondig tuinieren    Over voorkomen en bestrijden van ziekten en plagen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.