Camp, Peter, Funs Erens - De gekookte kikker. 400 dierenmetafo

Schrijver:
Titel: De gekookte kikker. 400 dierenmetaforen over organisatieverandering
ISBN: 9789025418892
Taal: Nederlands
Uitgever: Business Contact
Bijzonderheden: 2003, 8e herz.dr.,340 pp., paperback. Als nieuw
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Als nieuw.

Dit is alweer de twaalfde druk van de organisatie-metaforenbundel van Camp. Een metafoor kan een krachtig hulpmiddel zijn bij organisatieverandering. Camp verzamelt al jaren metaforen en inmiddels kan hij er zo'n vierhonderd inpassen in de door hem ontwikkelde matrixmanagementmethode. Met deze methode houdt je overzicht op de belangrijkste aspecten van een veranderingsproces. De matrix domineert twee invalshoeken: beleid, organisatie en personeel worden telkens afgezet tegen cultuur, politiek en techniek. Dit levert al met al negen (3 x 3) gebieden op die van belang zijn bij organisatieverandering. Voor elk van die gebieden heeft Camps een rijke hoeveelheid metaforen uit het dierenrijk verzameld.
Verder lezen

boekmakelaar uit Maastricht

Wij verzenden naar België aan B-post tarieven. Betaling met paypal is mogelijk. Afhalen van boeken in overleg. Na één dag geen antwoord, kijk dan in je spambox.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Camp, Peter, Funs Erens - De gekookte kikker.  400 dierenmetaforen over organisatieverandering

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekmakelaar

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekmakelaar
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekmakelaar een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekmakelaar vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekmakelaar kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.