Robinson, P - Terra's Praktische Tuingidsen PLANTEN IN POTTEN (

Schrijver:
Titel: Terra's Praktische Tuingidsen PLANTEN IN POTTEN (advies van de vakman)
ISBN: 9789062559190
Taal: Nederlands
Uitgever: Terra Lannoo 1e druk 2000 9789062559190
Bijzonderheden: paperback met flappen 80pp. als nieuw, duidelijke foto's in kleur
Prijs: € 6,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Deze praktische tuingids geeft in kort bestek een goed beeld van de mogelijkheden met kuip- en potplanten in het huiselijk exterieur. Naast de informatieve tekst zijn de duidelijke stap-voor-stap tekeningen voor het zelf maken/veranderen/verfraaien van kuipen en potten in het bijzonder afgestemd op het niveau van weinig ervaren doe-het-zelvers. De dan goed haalbare resultaten zijn verrassend orgineel. Legio duidelijke kleurafbeeldingen -detail- dan wel overzichtsfoto's- vormen in combinatie met de tekst een goed afgerond en bovendien aantrekkelijk geheel. Dit geldt met name de keuzelijsten met geschikte en mooie planten en vervolgens de diverse verzorgingsaspecten. In al deze opzichten kan het boekje voor beginnende tuiniers een interessante tuinspecial en prima leidraad betekenen bij praktische activiteiten met betrekking tot verfraaiïng van de directe woonomgeving door middel van veelsoortige pot- en kuipplanten. Deze uitgave vormt een zelfstandig deel van een serie praktische tuingidsen. De tekst bevat diverse kleingedrukte lettertypes. De indeling is heel overzichtelijk. De alfabetische inhoudsopgave maakt raadplegen snel en gemakkelijk.
Verder lezen

hasselman uit Breda

zakelijk

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten )
Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten.
Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Robinson, P - Terra's Praktische Tuingidsen PLANTEN IN POTTEN (advies van de vakman)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met hasselman
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Hasselman
  Kamer van Koophandel nummer: 51639181
  139540805B021300
 • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • hasselman kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.