Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

P.J.E. Ritsema van Eck - Jij bent de sleutel tot mijn blijde ha

Schrijver:
Titel: Jij bent de sleutel tot mijn blijde hart / druk 1
ISBN: 9789080889019
Taal: Nederlands
Uitgever: Hearts Unlimited
Bijzonderheden: 1e * druk 2005, 128pp, Paperback / softback / vrijwel nieuwstaat
Prijs: € 9,45
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
vrijwel nieuwstaat / beschrijving; Je hart speelt een hofdrol in het leven van een gelukkig bestaan. Wanneer je afstemt op je hart, zul je in staat zijn angsten, depressies en verdriet om te buigen naar gevoelens van liefde, blijdschap en geluk. Daarom is dit boek gevuld met foto's, teksten en oefeningen die je helpen de stem van je hart weer te horen. Voor jezelf en ook voor je vrienden. Want in dit boek zijn je vrienden de sleutel tot je blijde hart.

TIP: Geef Mijn blijde Hart cadeau aan vrienden die jarig zijn, vrienden die trouwen, vrienden die dat al 5, 10, 12-en-een-half, 25, 40, 50, 60 jaar zijn, vrienden die naar het buitenland verhuizen. Of zo maar vrienden, omdat je zoveel van ze houdt. Verras al die vrienden met een boek vol hartverwarmende boodschappen van al hun vrienden.

"Soms hebben we anderen nodig die ons helpen ons zelf te zien totdat je op een dag zelf in staat bent te zien hoe mooi je eigenlijk bent." - Po Bronson

Mijn blijde Hart viert je vriendschappen en het viert je bestaan op aarde. Het brengt een ode aan het leven en een ode aan de liefde. Het opent je hart en doet je ogen stralen. Het troost je in moeilijke tijden en het verwarmt je op koude dagen. Creëer je eigen unieke exemplaar door het te vullen met de hartverwarmende boodschappen van je vrienden. Met de woorden en beelden uit hun hart zul je je herinneren wie je werkelijk bent: een pracht van een mens die niets dan liefde verdient en waar je alleen maar uitzinnig van kunt houden!
Verder lezen

Boekengeluk uit Ruinerwold

particulier

Logo Boekengeluk

*Alle boeken zijn in zeer goede tot nieuwstaat. Nooit inschrijvingen, arceringen, onderstrepingen, leesvouwen.
Of apart vermeld.

*Originele foto's van het betreffende boek. Meerdere foto's altijd opvraagbaar
*de specifieke druk van het boek wordt altijd vermeld.
*Altijd reactie binnen max. 24 uur met de verzend en -betaalgegevens. Niets ontvangen? Mogelijk is dan de bevestiging in uw spam box terecht gekomen. U kunt me ook rechtstreeks mailen op boekengeluk@hotmail.com.
*Boeken worden altijd (uiterlijk) eerstvolgende werkdag na betaling verstuurd. U ontvangt altijd de track en trace code.
Kosten verzenden:
Brievenbuspakjes via PostNL 4 euro (INCL track en trace code).
Boeken die niet door de brievenbus passen worden als pakketpost via DPD naar huisadres verstuurd. Verzendkosten 6 euro.
Als u voorkeur voor Post.nl heeft (6,75) of naar een pickuppoint naar keuze ( 4,50) dan is dat ook mogelijk. Geeft u het dan aan bij uw bestelling. Boeken naar België gaan altijd met DPD. Meestal binnen 2 werkdagen bij u thuis.
Dikkere boeken die niet door de brievenbus passen (incl verpakking meer dan 3,2 cm) kunnen als u wilt ook opengeslagen verstuurd worden zodat het als brievenbuspost verstuurd kan worden voor 4 euro via Post.nl
Niet elk boek is daar even geschikt voor vanwege de rug van het boek. Ik kan u per besteld pakketpostboek hierover adviseren.
2 boeken (met een max dikte van 3,2 mm) kunnen vaak wel naast elkaar verstuurd worden zodat u slechts 1 x verzendkosten brievenbuspost 4 euro betaalt, via Post.nl
Tot 10 kilo zelfs voor slechts 6,75 euro
*Bij bestelling van meer dan 50 euro gratis verzenden. Bestellers uit België krijgen dit als korting op het verzendbedrag. 4 euro brievenbuspost of 5,75 pakketpost.
*Doorlopend nieuwe titels.
Spiritualiteit, psychologie, filosofie, esoterie, persoonlijke ontwikkeling, management, gezondheid en lifestyle.
* Onverhoopt niet tevreden? Gratis retour
*Het Geluk van een goed Boek*
Met vriendelijke groet, Janet
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

P.J.E. Ritsema van Eck - Jij bent de sleutel tot mijn blijde hart / druk 1