Peter Terry , bewerking Herman Kuiphof - Winnen. Betere sportpr

Schrijver:
Titel: Winnen. Betere sportprestaties door mentale training
ISBN: 9789060845837
Uitgever: La Riviere & Voorhoeve 1991
Bijzonderheden: ex-bibliotheek dus nu stevige hardcover in linnen 150pp.geplastificeerd in prima staat
Prijs: € 5,10
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
De mogelijkheden van de mens om in een sport tot grote prestaties te komen is afhankelijk van een groot aantal factoren. Deze prestatiebepalende factoren worden door de auteur samengevat, ontleed en besproken. Prestatie ontstaat uit A: vaardigheden, B: lichamelijke voorbereiding en C: psychologische beïnvloeding. Training tracht de prestatiebepalende factoren zoals motivatie, zelfvertrouwen, faalangst, concentratie, emotie en ontspanning te beïnvloeden. De auteur, vooral bekend in de tenniswereld, geeft een methodische aanpak om vooral de psychologische invloeden tijdens topsport juist in te schatten en beheersbaar te maken. Trainers en sporters die optimaal willen presteren, kunnen met de hier geboden informatie een betere inschatting van de mentale en psychologische krachten maken.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Alleen levering binnen EU Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Peter Terry , bewerking Herman Kuiphof - Winnen. Betere sportprestaties door mentale training

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.