Tames, Richard - Monarchie

Schrijver:
Titel: Monarchie
ISBN: 9789054956563
Taal: Nederlands
Uitgever: Corona 2004 9789054956563
Bijzonderheden: ex-bibliotheek geb. hardcover 64pp. in zeer goede staat
Prijs: € 7,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Deel uit een serie, gewijd aan politieke en economische stromingen en staatsvormen. Op hoofdlijnen wordt er informatie gegeven over de geschiedenis van de monarchie, hoe vorstendommen tot stand zijn gekomen, het verschil tussen monarchie en republiek, heilig koningschap, vorsten zonder macht en aan de macht en de monarchie in de 21e eeuw. Met overzicht van hedendaagse monarchieen in Europa (Belgie ontbreekt in het rijtje), Azie, Afrika en de eilanden in de Grote Oceaan. De Nederlandse situatie komt regelmatig ter sprake. Het is geen eenvoudige opgave zulke nogal complexe stof boeiend te behandelen. De taal die in de eerste plaats helderheid nastreeft, is aan de droge kant. De geinteresseerde lezer, niet afgeschrikt door de eerste indruk van betrekkelijke saaiheid, vindt veel waardevolle informatie, nog verduidelijkt door een begrippenlijst van woorden die vetgedrukt in de tekst staan. Er is gekozen voor een heldere, kleurige collage van tekst en illustraties (tekeningen, fotografische afbeeldingen, stilistische vormgeving). Vanaf ca. 13 jaar. Met register en chronologisch overzicht en literatuuropgave van Engelstalige titels (voor volwassenen).
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Tames, Richard - Monarchie

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.