Aafjes, Bertus - Hemd van een gelukkig mens

Schrijver:
Titel: Hemd van een gelukkig mens
ISBN: 9789029096980
Taal: Nederlands
Uitgever: Meulenhoff
Bijzonderheden: zo goed als nieuw | 1987, 1e druk | 101 pagina's, paperback
Prijs: € 7,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Bertus Aafjes vergaarde de verhalen in deze bundel op zijn vele reizen. Waar ter wereld hij ook was, overal verzamelde hij de sprookjes, fabels en legenden van het land waar hij zich bevond. Uit zijn gigantische verzameling sprookjes heeft hij de verhalen gekozen waarvan hij meent dat ze bij de hedendaagse lezer in de smaak zullen vallen. Hij heeft de sprookjes zo getrouw mogelijk naverteld.
'De verzameling heet: Het hemd van een gelukkig mens', vertelt Aafjes in zijn voorwoord. 'Dat hemd bestaat niet. Mocht iemand denken dat het wel bestaat, dan mag hij de verhalen van dit boek beschouwen als de flarden van dat hemd.'

Over de auteur:
Bertus Aafjes (Amsterdam, 1914) behoeft als auteur voor volwassenen nauwelijks introductie. Bij Meulenhoff versenen van hem o.a. De mysterieuze rechter Ooka, een nieuwe selectie van Japanse speurdersverhalen, een heruitgave van de Egyptische brieven, een essay over het wezen van de kunst en de oorsprong van de poëzie, en De sneeuw van weleer, waarin hij over de jaren tot aan zijn schrijverschap vertelt. Met Het hemd van een gelukkig mens richt Bertus Aafjes zich als sprookjeskenner tot de jeugd en alle sprookjesminnende lezers.


Overige details:
taal: Nederlands
paperback: 101 pagina´s
uitgeverij: Meulenhoff
1e druk, 1987
illustraties: zwart-wit
formaat: 123 x 200 x 10
trefwoorden: sprookjes voor volwassenen
conditie: zo goed als nieuw
artikelnummer: ZZ-0052
Verder lezen

Zininzijn uit Zevenhuizen

zakelijk

Logo Zininzijn

Esoterische boeken, boeddhistische boeken, zelfrealisatie boeken en verwant.De afgebeelde foto's zijn alijd van de huidige conditie. Verzending kan ook naar het buitenland. Veel plezier met het uitzoeken van een boek!
Emilia

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Aafjes, Bertus - Hemd van een gelukkig mens

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Zininzijn

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Zininzijn
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Vorm en Leegte
  Kamer van Koophandel nummer: 02046165
  NL001440345B48
  https://emilia.nl/
 • Na uw bestelling ontvangen u en Zininzijn een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Zininzijn vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Zininzijn kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.