Wilson, Ted - Jij bent morgen - nieuwe mens op komst

Schrijver:
Titel: Jij bent morgen - nieuwe mens op komst
ISBN: 9789055991822
Taal: Nederlands
Uitgever: Andromeda
Bijzonderheden: zo goed als nieuw, staat naam in + handgeschreven boodschap van Ted Wilson zelf | 2005, 1e druk | 153 pagina's, paperback
Prijs: € 6,50
Verzendkosten: € 3,85 (binnen Nederland)
Meer info:
De mensheid staat op de drempel van de grootste transformatie in haar bestaan: naar een Nieuwe Mens. Om deze transformatie mogelijk te maken en een leven in de 21ste eeuw te ondersteunen, is een nieuwe spirituele visie nodig. Spiritualiteit wordt vaak geassocieerd met afzondering en onthechting. De aarde en de ontwikkeling van de Nieuwe Mens zijn niet gebaat bij mensen die zich terugtrekken uit het dagelijkse leven. Vanuit een confronterende, maar tegelijkertijd positieve kijk op ons biologisch erfgoed ontvouwt Ted Wilson zijn visie op een praktische spiritualiteit die gericht is naar de toekomst, de toekomst van de Nieuwe Mens.

'Het apenverstand bepaalt ons denken. Het is de basis voor de ideeën die we over onszelf hebben en voor onze cultuur. Met sommige aapeigenschappen zijn we helemaal niet zo blij, maar natuurlijke selectie heeft geen oordeel. Dat wat de soort ondersteunt in zijn voortbestaan, blijft als eigenschap behouden. Al het andere verdwijnt in de loop van de evolutie. In plaats van te bestrijden waar we niet blij mee zijn, kunnen we het ook in een context plaatsen. Dankzij de ethiek hoeven deze eigenschappen niet ons doen en laten te bepalen. Want in onze denkgeest huist nog veel meer dan alleen apenverstand.'

Het is de hoogste tijd dat de mens beseft dat hij het apenverstand voorbij is. Jij bent Morgen is een uitnodiging om je spirituele ontwikkeling ter hand te nemen. Niet straks, maar nu. Een Nieuwe Mens is op komst en jij bent er zo één..... Jij bent Morgen!


Overige details:
taal: Nederlands
paperback: 153 pagina´s
uitgeverij: Andromeda
1e druk, 2005
formaat: 134 x 210 x 15
trefwoorden: bewustzijnsontwikkeling, innerlijk leiderschap
artikelnummer: ZZ-0046

Tweedehands conditie:
zo goed als nieuw, staat handgeschreven boodschap van Ted Wilson zelf en naam
Verder lezen

Zininzijn uit Zevenhuizen

zakelijk

Logo Zininzijn

Esoterische boeken, boeddhistische boeken, zelfrealisatie boeken en verwant.De afgebeelde foto's zijn alijd van de huidige conditie. Verzending kan ook naar het buitenland. Veel plezier met het uitzoeken van een boek!
Emilia

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Wilson, Ted - Jij bent morgen - nieuwe mens op komst

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Zininzijn

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Zininzijn
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Vorm en Leegte
  Kamer van Koophandel nummer: 02046165
  NL001440345B48
  https://emilia.nl/
 • Na uw bestelling ontvangen u en Zininzijn een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Zininzijn vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Zininzijn kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.