Auteur: Brenda Smith, Illustraties Klaas Verplancke - Hoera Voo

Schrijver:
Titel: Hoera Voor Jaak Draak!
ISBN: 9789054612520
Uitgever: BAKERMAT Uitgevers Mechelen 1999 9054612525 9789054612520
Bijzonderheden: geb. hardcover geen pp-nummering als nieuw, jongensvoornaam op 1e blad, fraaie illustraties
Prijs: € 5,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Jaak Draak wordt wakker en ontdekt dat door de regen alle kleuren verdwenen zijn. Alles is zwart en wit. Hij ziet opeens een prachtige regenboog en gaat daar de kleuren terughalen. Alle dieren krijgen zo hun eigen kleur terug. Alleen het egeltje krijgt alle kleuren van de regenboog. Samen vieren de dieren de goede afloop van dit avontuur. Het prentenboek is voorzien van paginagrote illustraties. Afhankelijk van de plaats in het verhaal zijn zij uitgevoerd in zwart/wit en bruin of in felle kleuren. De tekst staat onder aan de pagina en is gedrukt in een groot lettertype. Om enkele woorden extra te benadrukken is een groter, afwijkend lettertype gebruikt. De dieren in het verhaal zijn niet natuurgetrouw afgebeeld. Dit prentenboek is te gebruiken als voorleesboek, maar ook als introductie bij het aanleren van de kleuren bij peuters en kleuters. Ook verscheen "Wakker worden, Jaak Draak!" Mijn zoontje van 3 kent Jaak Draak van voren naar achteren uit zijn hoofd. Hij is er helemaal weg van. Het is een heel lief boek over dieren die hun kleur kwijtraken in een regenbui.Met hulp van Jaak Draak die in de regenboog vliegt krijgt alles en iedereen zijn kleur weer terug. Absoluut een aanrader. Teddy Roorda, Culemborg
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Auteur: Brenda Smith, Illustraties Klaas Verplancke - Hoera Voor Jaak Draak!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.