Shehadeh, Raja - Palestijns Dagboek

Schrijver:
Titel: Palestijns Dagboek
ISBN: 9789066780156
Taal: Nederlands
Uitgever: BijEENpublikatie 35 1985 9066780150 9789066780156
Bijzonderheden: paperback 144pp. als nieuw
Prijs: € 6,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Dagboekfragmenten uit de periode 1979-1982 van een Palestijns advocaat in Israel. "Dat niemand in Israel me zal horen, mij niet, de Arabier. De Joden zijn degenen, die mogen bekritiseren en verdedigen. Zij@ mogen zeggen: dit is goed en dat is fout. Ook al gaat het over ons". Dit is een 'document humain', omdat deze advocaat de gave heeft te laten voelen wat het is om onder bezetting op je post te blijven. Ik begrijp, waarom de RK-kerk, die al 9 eeuwen in wat Palestina heette, nauw bij alles betrokken was, Israel zo en nu niet kan erkennen. Voor journalisten, juristen (vakbroeders!), studerenden en geinteresseerden in de Midden-Oosten problematiek kan dit boek als "eye-opener" werken. Duidelijke druk.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Shehadeh, Raja - Palestijns Dagboek

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.