Schermer, Klaas - Strategisch onderhandelen

Schrijver:
Titel: Strategisch onderhandelen
ISBN: 9789031319756
Taal: Nederlands
Uitgever: Bohn Stafleu van Loghum 1997 9789031319756
Bijzonderheden: ex-bibliotheekboek dus nu stevige hardcover 142pp. in uitstekende staat, geplastificeerd
Prijs: € 7,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Onderhandelen is een onderdeel van het dagelijkse leven. Er begint een onderhandelcultuur te ontstaan. Onderhandelen in de politiek, in de handel, de vakbond, maar ook tussen de werknemer individueel en zijn werkgever. Iedere relatie heeft een aspect van een onderhandeling, waar twee partijen een duurzame afhankelijkheid met elkaar hebben. Je ziet het ook bij kinderen, die slim onderhandelen met de ouder om hun zin te krijgen. Waar dan ook, onderhandelen heeft met belangenbehartiging te maken. Onderhandelen is een oplossingsstrategie, een methode om tot een oplossing te komen, dikwijls in de vorm van een compromis. Vergaderen heeft alles met onderhandelen te maken. Dit studieboek legt de strategie uit vooral voor mensen, die dit in hun werk of maatschappelijke functie nodig hebben; vooral de politiek, handel en vakbondswerk. Een goed boek, dat aandachtige studie vraagt. De schrijver heeft meer publicaties op zijn naam staan en is docent en adviseur.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Schermer, Klaas - Strategisch onderhandelen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.